A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Σε νέα, ειδυλλιακή τοποθεσία αγαπημένη ταβέρνα της Λεμεσού!

Με τους γνωστούς πια μεζέδες της, με 34 διαφορετικές επιλογές πιάτων, εμπνευσμένων από την κυπριακή, ελληνική και κρητική κουζίνα, η ταβέρνα Επαρχιακή επιλέγει μια νέα, ειδυλλιακή τοποθεσία για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινό.

Σε ένα πετρόκτιστο κτίριο με παραδοσιακή αυλή, τα γευστικά ταξίδια που προσφέρει η ταβέρνα, αποκτούν άλλο αέρα. Μετακομίζοντας στον ιστορικό πυρήνα του Δήμου Γερμασόγειας, λίγα βήματα από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και το Δημοτικό Μέγαρο, η ταβέρνα που έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση του κοινού, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της ένα ολοκαίνουριο, γραφικό περιβάλλον για τις εξόδους τους.

Διατηρώντας την ίδια χαλαρωτική και φιλική διάθεση και την ίδια ποιότητα στο μενού, με αφορμή τη μετακόμιση αυτή, η ταβέρνα έρχεται να προσθέσει στο μενού μερικούς ακόμα μεζέδες – έκπληξη τόσο στη σχάρα, όσο και στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Σταθερή αναφορά παραμένει και η συνοδεία με μελωδίες από κιθάρα και μπουζούκι, μέχρι αργά το βράδυ, όταν το φαγοπότι εξελίσσεται σε γλέντι με τραγούδι και χορό.

Η ταβέρνα παραμένει ανοιχτή για μεσημεριανό και δείπνο.
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 27, Γερμασόγεια
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 214 447

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;