4587

Παραλία Βούππα (Four Seasons)

07/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Γαλάζια Σημαία
Άμμος
Άσφαλτος
Ξενοδοχεία
Ναυαγοσώστες
Water Sports
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες

Μία από τις πιο δημοφιλείς, αμμώδεις παραλίες της Λεμεσού, η παραλία Βούππα, βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο Four Seasons, στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα.

Η παραλία, που έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία για την ποιότητα του νερού της, διαθέτει εύκολη πρόσβαση, καθώς μπορεί να φθάσει κανείς εκεί με αυτοκίνητο, αλλά και με λεωφορείο. Η αμμώδης ακτή είναι ιδανική για να χαλαρώσει κανείς δίπλα στη θάλασσα, ενώ τα σχετικά ρηχά νερά είναι ασφαλή για όλη την οικογένεια.

Στην περιοχή υπάρχουν επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα, έτσι την παραλία αυτή επισκέπτονται από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, όσοι ασχολούνται με SUP, ιστιοπλοΐα, καγιάκ και άλλες δραστηριότητες στο νερό.

West Watersports: 99 662780
SUP Club: 95 582100