Το Heritage Private School στηρίζει την προβολή της Υπαίθρου της Λεμεσού!


Το Heritage Private School στηρίζει την προβολή της Υπαίθρου της Λεμεσού!

Ως ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με πρωτοποριακό έργο, το Heritage Private School αποτελεί από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, ένα φάρο αξιών και οράματος για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της παιδείας. Εμμένοντας στους άξονες αυτούς, είναι σήμερα ένας από τους λόγους που πολλές οικογένειες επιλέγουν ως τόπο διαμονής τους τη Λεμεσό και ιδιαίτερα τα περίχωρα της κοινότητας Παλώδιας.

To σχολείο έχει δημιουργήσει τη δική του εκπαιδευτική παράδοση από το 1987 μέχρι σήμερα, με πρωτοποριακές κινήσεις τόσο στο πρόγραμμα μαθημάτων που προσφέρει, όσο και στις κτιριακές εγκαταστάσεις του, οι οποίες θυμίζουν μια μικρή «πανεπιστημιούπολη» πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το γεγονός ότι οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην ύπαιθρο της Λεμεσού, υπογραμμίζει τον τρόπο που η παράδοση και οι μοντέρνες πρακτικές ευδοκιμούν, όταν συνδυάζονται με μελετημένο τρόπο. Έτσι, το μοναδικό σχολείο στην Κύπρο που έχει τον τίτλο του British Council International School Award (ISA), με διαδοχικές βραβεύσεις από τον θεσμό Cyprus Education Leaders Awards, βραβευμένο παράλληλα και με Πράσινη Σημαία για τις οικολογικές δράσεις του, αναβαθμίζει την εικόνα της υπαίθρου, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη συνολική, οργανωμένη και συστηματική προβολή της, μέσα από το All About Limassol (Official).

swipe gallery

Μέσα από το Project «Ύπαιθρος», στον Επίσημο Οδηγό της Λεμεσού, το Heritage Private School στηρίζει την προβολή εκείνου του μέρους της επαρχίας, που διατηρεί ζωντανές τις παραδόσεις, την κουλτούρα, την ταυτότητα και την ιστορία του τόπου. Με δεδομένη την πίστη στην αξία της γνώσης που κληρονομείται από γενιά σε γενιά, ως βάση για πρόοδο και εξέλιξη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το Heritage Private School συμβάλλει έμπρακτα στην ανάδειξη της κληρονομιάς της Λεμεσού.


swipe gallery