5903

Παραλία Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού

01/08/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Αναψυκτήρια / Καφετέριες

Αγαπημένος προορισμός για οικογένειες εδώ και πολλές δεκαετίες, η ακτή αυτή συνεχίζει να αποτελεί σταθερή επιλογή για κολύμπι, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και ψαράκι δίπλα στη θάλασσα.

Η αμμώδης ακτή μπροστά από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, φιλοξενεί επισκέπτες όλων των ηλικιών καθημερινά. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Το καφεστιατόριο που λειτουργεί εκεί, αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στη σκιά, με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό ποτό ή σνακ.

Το εστιατόριο Fat Fish, που προσφέρει μενού με θαλασσινά και ψάρια, συμπληρώνει το σκηνικό με γεύσεις που μυρίζουν θάλασσα.

Fat Fish: 25 828181