5170

Παραλία Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού

06/06/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Αναψυκτήρια / Καφετέριες

Αγαπημένος προορισμός για οικογένειες εδώ και πολλές δεκαετίες, η ακτή αυτή συνεχίζει να αποτελεί σταθερή επιλογή για κολύμπι, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και ψαράκι δίπλα στη θάλασσα.

Η αμμώδης ακτή μπροστά από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, χάριν στη μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και τον οικογενειακό χαρακτήρα της, φιλοξενεί επισκέπτες όλων των ηλικιών καθημερινά. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, για όσους τις χρειάζονται. Το καφεστιατόριο που λειτουργεί εκεί, αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στη σκιά, με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό ποτό ή σνακ.

Καθώς αποτελεί μια πολυσύχναστη παραλία, με πολύ κόσμο να χρησιμοποιεί πλαστικά μπουκάλια νερού ή άλλες συσκευασίες κατά την παραμονή του εκεί, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου του 2019, εγκαταστάθηκε στην παραλία ένα… οικολογικό ψάρι. Το ανακυκλώψαρο, ένα μεγάλο ψάρι από πλέγμα, βρίσκεται εκεί για να συγκεντρώνει τις ανακυκλώσιμες, πλαστικές συσκευασίες, σε μια προσπάθεια προστασίας της ακτής από τη ρύπανση.

Το εστιατόριο Fat Fish, που προσφέρει μενού με θαλασσινά και ψάρια, συμπληρώνει το σκηνικό με γεύσεις που μυρίζουν θάλασσα.