26203

Μεσαορία: Το εστιατόριο που έγινε δεύτερο σπίτι των Λεμεσιανών!

18/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το 1996, ο Πέτρος πήρε την απόφαση να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στη μαγειρική τέχνη, ανοίγοντας τη δική του, μικρή ψησταριά.

Στην απόφασή του αυτή τον στήριξε έμπρακτα η μητέρα του, συμπληρώνοντας το μενού με παραδοσιακές, κυπριακές συνταγές, όπως τις ετοίμαζε δεκαετίες ολόκληρες για την οικογένειά της.

Η «Μεσαορία» όμως, έμελλε να είναι πολλά περισσότερα από μια απλή ψησταριά.

Από νωρίς, τα πιάτα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης αγαπήθηκαν μαζικά από τον κόσμο της Λεμεσού, αφού πολλοί βρήκαν εκεί πραγματικό, σπιτικό φαγητό.

Έτσι, το 2010 αναβαθμίστηκε σε ένα εστιατόριο με άνετη τραπεζαρία, αλλά και μια όμορφη αυλή, αποτελώντας μία μοναδική εναλλακτική για πεντανόστιμο φαγητό στην πόλη.

Είτε πρόκειται για γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις, είτε πρόκειται για πιάτα της διεθνούς κουζίνας, η ποικιλία είναι τέτοια που δύσκολα βαριέται κανείς. Το μόνο πρόβλημα που μάλλον θα αντιμετωπίσει, είναι τι απ' όλα αυτά θα διαλέξει πρώτο.

Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 50
Τηλέφωνο: 25 331458