Η Island Oil στηρίζει και προβάλλει το μαγευτικό κόσμο της θάλασσας της Λεμεσού!


Η Island Oil στηρίζει και προβάλλει το μαγευτικό κόσμο της θάλασσας της Λεμεσού!

Από το 1992, η Island Oil είναι μια εταιρεία που έχει συνδέσει την ύπαρξη και την καθημερινή της δραστηριότητα με τη θάλασσα της Λεμεσού. Πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία, που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να διατηρεί την έδρα της Λεμεσό, αλλά σήμερα δραστηριοποιείται πια σε 6 χώρες συνολικά (Κύπρο, Ρουμανία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα και Σιγκαπούρη) προσφέροντας υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω από δραστηριότητες στη θάλασσα (από την προμήθεια καυσίμων, μέχρι τη διαχείριση πλοίων και την προμήθεια ανταλλακτικών πλοίων).

Η καθημερινή επαφή με τη θαλάσσια ζωή είχε σαν αναπόφευκτη προέκταση την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης σχέσης θαυμασμού και σεβασμού προς το στοιχείο αυτό, πράγμα που οδήγησε και στη συμμετοχή της σε οργανισμούς όπως η CYMEPA, ενώ έχει αναλάβει ενεργό ρόλο και στην αντιμετώπιση ατυχημάτων που προκαλούν πετρελαιοκηλίδες, σε συνεργασία με το EMSA (European Maritime Safety Agency). Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που έχει το γαλάζιο στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Λεμεσού, η Island Oil αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα κίνηση για τη στήριξη και περαιτέρω ανάδειξη αυτού του ξεχωριστού πλεονεκτήματος της πόλης.

Το Project Loving the Sea

Η συνεργασία της με τον Επίσημο Οδηγό της Λεμεσού, το All About Limassol (Official) είχε σαν αποτέλεσμα στη δημιουργία ενός ξεχωριστού Project για τη Λεμεσό. Μέσα από το Loving the Sea παρουσιάζεται για πρώτη φορά το θαλασσινό στοιχείο της πόλης, με χαρτογράφηση των παραλιών ολόκληρης της ακτογραμμής της, αλλά και των δραστηριοτήτων που μπορεί να επιλέξει κανείς στο περιβάλλον αυτό. Μέσα από ξεχωριστά αφιερώματα, με πλούσιο φωτογρφικό υλικό και σύγχρονα, ψηφιακά εργαλεία με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητά όποιος θέλει να γνωρίσει τις παραλίες της Λεμεσού, αναδεικνύεται για πρώτη φορά ολοκληρωμένα και ολόπλευρα η ταυτότητα της Λεμεσού ως παραθαλάσσια πόλη. Σκοπός του Project είναι να εμπνεύσει σε όλους την ίδια αγάπη και εκτίμηση που η Island Oil τρέφει για τη θάλασσα, προβάλλοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Λεμεσός σε παραλίες, δραστηριότητες για διασκέδαση, άθληση και αναψυχή δίπλα στη θάλασσα, προωθώντας παράλληλα περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος.

swipe gallery

Έτσι, η Island Oil έδωσε την ώθηση για να γίνει ένα μεγάλο βήμα, προκειμένου να δώσουμε όλοι στο μαγευτικό γαλάζιο της πόλης μας την προσοχή και την αξία που του αναλογεί. Άλλωστε, τα βήματα προόδου που έχει κάνει μέχρι σήμερα η εταιρεία, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην ίδια τη Λεμεσό. Με το όραμα του επικεφαλής και ιδρυτή της, Χρσυσόστομου Παπαβασιλείου, αλλά και μια ομάδα που διακατέχεται από αφοσίωση και επαγγελματισμό, η εταιρεία βρήκε στη διαρκώς αναπτυσσόμενη Λεμεσό ένα χώρο δράσης που προσφέρει συνέχεια δυνατότητες περαιτέρω εξέλιξης. Γι' αυτό και η στήριξη της εταιρείας σε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Λεμεσού, τον θαλάσσιο χαρακτήρα της, είναι για την Island Oil ένας τρόπος να δώσει πίσω στον τόπο και στους ανθρώπους του, που στήριξαν την πορεία της εδώ και 30+ χρόνια, την αναγνώριση που του αξίζει.


swipe gallery