24100

Ταβέρνα Φόρσος: Μια διάσημη κουζίνα της Λεμεσού, που στήθηκε από μερακλήδες κρεοπώλες!

30/11/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Λίγα λεπτά έξω από τη Λεμεσό, στο κέντρο του χωριού της Μουταγιάκας, η ταβέρνα Φόρσος ετοιμάζει για πάνω από 3 δεκαετίες, παραδοσιακά πιάτα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τη νοστιμιά τους.

Ένα μεγάλο περιβόλι λίγο πιο πέρα από την ταβέρνα, προμηθεύει στην κουζίνα της όλα τα φρέσκα υλικά που χρειάζεται κάθε μεζές. Όσο για το πιάτο που δεν μπορεί ποτέ να λείπει από το τραπέζι, είναι οι κεφτέδες, σπιτική συνταγή της μαμάς.

Το αναπαλαιωμένο πετρόκτιστο σπίτι, με διακόσμηση που παραπέμπει στην αγροτική παράδοση του τόπου, όπως και η καταπράσινη, πλακόστρωτη αυλή, είναι επιπλέον λόγος για να προτιμήσει κανείς την ταβέρνα αυτή.

Διεύθυνση: Αγίου Ελευθερίου
Τηλέφωνο: 25 329490