10140

Ταβέρνα Προαύλιο: Ένας μοντέρνος χώρος με παραδοσιακές γεύσεις, λίγο έξω από τη Λεμεσό!

02/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ο Σάββας και ο Θεόδωρος, 2 αδέρφια από την Παρεκκλησιά, έβαλαν κάτω τις ιδέες και το μεράκι τους για την παράδοση και έστησαν στο κέντρο του χωριού τους μία ταβέρνα 100% αυθεντική.

Το όνομα το εμπνεύστηκαν από το γραφικό περιβάλλον της τοποθεσίας, κι έτσι η ταβέρνα ονομάστηκε Προαύλιο, παραπέμποντας στο προαύλιο της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού που βρίσκεται δίπλα της.

Ο Θεόδωρος, ως ο σεφ της οικογένειας, επιμελείται ένα μενού με προσεγμένη παρουσίαση και μοντέρνες τεχνικές, βασισμένο στα ντόπια υλικά και στις συνταγές της μητέρας τους.

Έτσι, κρατώντας παραδοσιακές γεύσεις και φιλοξενία, η ταβέρνα προτείνει μία αναβαθμισμένη εμπειρία, σε ένα όμορφο περιβάλλον με μοντέρνες πινελιές.

Διεύθυνση: Τιμίου Σταυρού 19, Παρεκκλησιά
Τηλέφωνο: 25 222444