7111

Κοινοτικό Πάρκο Παρεκκλησιάς

24/05/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Κοινοτικό Πάρκο στην Παρεκκλησιά είναι ένας προσεγμένος χώρος σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.

Βρίσκεται στην είσοδο της κοινότητας Παρεκκλησιάς και απέχει περίπου 10 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού, όμως η τοποθεσία του και η θέα της γύρω περιοχής παραπέμπουν σε εξοχή.

Το πάρκο χωρίζεται σε 3 επίπεδα, με το αναψυκτήριο να βρίσκεται στο ψηλότερο από αυτά, επιβλέποντας τα 2 επίπεδα με παιχνίδια.

Ο άνετος παιδότοπος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας στο ένα επίπεδο, ενώ στο άλλο υπάρχει γρασίδι και ένα μεγάλο δέντρο με πλούσια σκιά. Το αναψυκτήριο προσφέρεται και για διοργάνωση γιορτών.

Τηλέφωνο: 99 484489