4857

Ταβέρνα Κισσός: Μία ταβέρνα στη Λεμεσό, που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι όλο τον χρόνο!

11/11/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η ταβέρνα Κισσός μετράει αρκετές δεκαετίες στη Λεμεσό, αφού η ιστορία της ξεκινάει από το 1982, την εποχή που άρχισε να ανθίζει η τουριστική κίνηση στην παραλιακή περιοχή του Αγίου Τύχωνα. Καθώς ξεκίνησε ως ένα μικρό καφενείο, άλλαξε αρκετά μέσα στα χρόνια, κρατώντας ως σταθερή αναφορά τη ζεστή φιλοξενία.

Ο Αντρέας, έχοντας δημιουργήσει μία όμορφη αυλή γεμάτη χρώματα που παραπέμπουν σε ελληνικό καλοκαίρι, έκανε την ταβέρνα του ένα δημοφιλή προορισμό για φρέσκο ψάρι, μεζέδες και παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις, όλο τον χρόνο. Το γραφικό σκηνικό, που θυμίζει νησιωτική γειτονιά, και το πλούσιο μενού έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ντόπιων και επισκεπτών μέσα στα χρόνια.

Στο βάθος του εστιατορίου δεσπόζει ένα τεράστιο ενυδρείο, που συμπληρώνει τη νησιωτική ατμόσφαιρα του χώρου.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντας 106Α, Άγιος Τύχωνας
Τηλέφωνο: 25 321026