Δημοτικός & Ζωολογικός Κήπος Λεμεσού

17/08/2016
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Τοποθετημένος στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, το Δημοτικό πάρκο και ο Ζωολογικός Κήπος είναι ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης, αφού μετρά πάνω από 100 χρόνια ζωής. Μέσα σε μια έκταση 60.000 m2,  θα βρει κανείς μια μεγάλη ποικιλία βλάστησης από ευκαλύπτους, πεύκα και κυπαρίσσια.

Ένα όμορφο πολυπολιτισμικό περιβάλλον, όπου μπορεί κάποιος να περάσει ευχάριστα τις ώρες του, να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να ξεφύγει λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  

Διαθέτει παιδική χαρά με διάφορα παιχνίδια, χώρους για πικ νικ, ανοιχτό αμφιθέατρο  όπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνονται διαφόρων ειδών παραστάσεις όπως επίσης και τον ανανεωμένο Ζωολογικό Κήπο, όπου εκεί μπορεί κανείς περπατήσει και να μελετήσει εξωτικά ζώα και ερπετά, να θαυμάσει περίεργα πτηνά και να χαλαρώσει στο υπέροχο αφρικανικού στιλ snack café που βρίσκεται στο χώρο. 

swipe gallery


17945