22610

Δημοτικός & Ζωολογικός Κήπος Λεμεσού

19/04/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Τοποθετημένος στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, ο Δημοτικός & Ζωολογικός Κήπος αποτελεί ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον για παιχνίδι και ξεκούραση.

Μέσα σε μία έκταση 60.000 m2, θα βρεις μία εντυπωσιακή ποικιλία βλάστησης από ευκαλύπτους, πεύκα και κυπαρίσσια, όπου μπορείς να κάνεις μία αναζωογονητική βόλτα, ξεφεύγοντας λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο χώρος προσφέρει υπέροχα σημεία για πικ νικ, παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες του και ανοιχτό αμφιθέατρο όπου γίνονται διαφόρων ειδών παραστάσεις, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

swipe gallery

Επιπρόσθετα, ο Ζωολογικός Κήπος σου δίνει την ευκαιρία να μελετήσεις εξωτικά ζώα και ερπετά, να θαυμάσεις περίεργα πτηνά και να χαλαρώσεις με ένα δροσιστικό ποτό, στο ιδιαίτερο  αφρικανικού στιλ snack café του.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βύρωνος 3105, Λεμεσοός
Τηλέφωνο: 25 588345