15961

Όλα Ελληνικά: Ένας εντυπωσιακός χώρος στη Λεμεσό, όπου όλα επιτρέπονται!

08/02/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Όταν το 2015 μια γνωστή επωνυμία της ελληνικής νυχτερινής διασκέδασης ανακοίνωνε την άφιξή της στην Κύπρο, ήταν αναπόφευκτο η προσοχή όλων να στραφεί στη Λεμεσό. Το «Όλα Ελληνικά», αφού κατάφερε να καθιερωθεί στις προτιμήσεις του κόσμου στην Ελλάδα, έκανε μια εντυπωσιακή αρχή στην πόλη, για να εξελιχθεί σε έναν αγαπημένο προορισμό διασκέδασης και πόλο έλξης μεγάλου αριθμού θαμώνων από άλλες πόλεις του νησιού.

Προτείνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στη νυχτερινή διασκέδαση, με τις μουσικές επιλογές να προέρχονται αποκλειστικά από τον χώρο της mainstream ελληνικής δισκογραφίας, τόσο των τελευταίων χρόνων, όσο και των προηγούμενων δεκαετιών, το club αυτό σύντομα απέκτησε φανατικό κοινό. Ο χώρος που το φιλοξενεί αποτέλεσε έναν επιπλέον λόγο για να επιστρέφει ξανά και ξανά σε αυτό, όποιος το επισκεφθεί. Μοντέρνα και εντυπωσιακή διακόσμηση, από την επιβλητικά φωτισμένη είσοδο, μέχρι και τους τοίχους και την οροφή, αίσθηση πολυτέλειας στο VIP μπαλκόνι, άνετοι καναπέδες και 2 μπαρ με αρκετά τραπεζάκια γύρω τους, υποδέχονται σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον τον κόσμο που το προτιμά.

Η ατμόσφαιρα και η διάθεση του χώρου, όμως, ορίζονται κυρίως από το είδος της διασκέδασης που προσφέρει το «Όλα Ελληνικά». Οι βραδιές στο club αυτό, με 500+ άτομα να χορεύουν με γνώριμες και αγαπημένες μουσικές, είναι πάντα γεμάτες ζωντάνια, ρυθμό, χαμόγελα και παλμό. Προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών από άλλες πόλεις (κυρίως τη Λευκωσία), οι οποίοι συνηθίζουν να κάνουν μαζικές κρατήσεις, ο χώρος αυτός έχει ταιριάξει απόλυτα με την ταυτότητα της Λεμεσού, ως πόλη της διασκέδασης. Φιλοξενώντας τακτικά γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και διοργανώνοντας τις θεματικές, ρετρό βραδιές – επιμένοντας και πάλι ελληνικά – δίνει πάντα ενδιαφέρουσες επιλογές για νυχτερινές εξόδους.

Δες περισσότερα για το Ola Ellinika Club εδώ.