7018

Στοά Urban Kitchen

07/03/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Οι δροσερές γωνιές, ιδίως αυτές που συνδυάζουν παρουσία πρασίνου με τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς ένα χαλαρό γεύμα ή ρόφημα, αποτελούν πάντα μικρή όαση για όσους κινούνται στην πόλη.

Πρόκειται για το project Στοά Urban Kitchen, που αξιοποίησε μία εμπορική στοά, φτιάχνοντας μία όμορφη καθημερινή διέξοδο για φαγητό και ποτό στην πόλη.

Το λιτό και μοντέρνο design, σε συνδυασμό με τη χαλαρή ατμόσφαιρα της αυλής, προσφέρουν στον καθένα τον χώρο που ταιριάζει περισσότερο στην ώρα της ημέρας και στη διάθεσή του.

Ελαφριά γεύματα, brunch, ευφάνταστα χορτοφαγικά πιάτα και gourmet προτάσεις, καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα προτιμήσεων. Οι επιλογές σε cocktails και ροφήματα συμπληρώνουν τη γευστική εμπειρία.

Διεύθυνση: Ειρήνης 148
Τηλέφωνο: 97 910594