23813

Πάρκο Γαρύλλη (Κάτω Πολεμίδια)

06/11/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Λίγα μέτρα κάτω από τον αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού, στο ύψος του κόμβου Πολεμιδιών, βρίσκεται η βόρεια άκρη του γραμμικού πάρκου Γαρύλλη, που διασχίζει τη Λεμεσό, φτάνοντας μέχρι το ιστορικό κέντρο.

Στο συγκεκριμένο σημείο, ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, κάθε εποχή του χρόνου και κάθε ώρα της ημέρας. Στις 2 όχθες του ποταμού Γαρύλλη, υπάρχουν εγκαταστάσεις κατάλληλες για ψυχαγωγία, άσκηση και χαλάρωση, ενώ οι υποδομές είναι κατάλληλες και για χρήση από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, παγκάκια και κιόσκια, παιδότοπος και γήπεδα αθλοπαιδιών, αλλά και ένα φιλόξενο καφεστιατόριο προσφέρουν ποικίλες εναλλακτικές στους επισκέπτες του πάρκου. Ο νυχτερινός φωτισμός της περιοχής εξυπηρετεί και για βόλτες μετά τη δύση του ήλιου.

swipe gallery