A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Retro Metropole Club: Το παράλληλο σύμπαν περασμένων δεκαετιών στη Λεμεσό!

Από το 2008, η πόρτα αυτή, στην οδό Ιφιγενείας, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, δεν είναι απλώς η είσοδος σε ένα club για χορό. Στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν την πύλη για ένα παράλληλο σύμπαν, πλημμυρισμένο από τη διάθεση και τις αναμνήσεις περασμένων και νοσταλγικών δεκαετιών.

Αν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι αυτοί που βρίσκουν κάτι από τα χρόνια που πέρασαν μέσα στο Retro Club Metropole, αρκετοί είναι πια και οι πιο νεαροί, οι οποίοι διασκεδάζουν με την καρδιά τους με ρυθμούς disco, pop και rock n roll, σε ένα χώρο που μηδενίζει τις χρονικές αποστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι βραδιές που είναι αφιερωμένες στη δεκαετία του 1990, έχουν γίνει από τις πιο δημοφιλείς επιλογές διασκέδασης, συνδυάζοντας εξίσου αγαπημένες μουσικές επιλογές, τόσο από την ξένη, όσο και από την ελληνική δισκογραφία εκείνης της εποχής.

Το club αυτό το αγαπούν μεγάλες παρέες, ακόμα και ολόκληρες τάξεις παλιών συμμαθητών που συναντιούνται σε τακτικά ραντεβού. Ακόμα και χωρίς μεγάλη (ή και με καθόλου) παρέα, όμως, μπορείς να νιώσεις αμέσως κομμάτι του χώρου, χορεύοντας σε ρυθμούς 60s, 70s, 80s και 90s, σε μια πίστα που δεν αδειάζει ούτε μία στιγμή. Μπορεί λίγοι να είναι αυτοί που το ξέρουν ως πρώην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Metropole (που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του), όμως το Retro Club Metropole αποτελεί σίγουρα την πιο χαρακτηριστική, retro αναφορά στη διασκέδαση της Λεμεσού σήμερα.

Το club λειτουργεί κατά το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή.

Βρες εδώ περισσότερους χώρους νυχτερινής διασκέδασης στη Λεμεσό.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;