4171

Πάρκο Γυμναστικής (Μόλος)

18/05/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ο όμορφος πεζόδρομος του Μόλου Λεμεσού, είναι πραγματικό καμάρι για την πόλη, αφού οι ξύλινες αποβάθρες του, τα καφεστιατόρια και οι πράσινοι κήποι του, τον καθιστούν αγαπημένο προορισμό για παρέες και οικογένειες.

Ο χώρος περιλαμβάνει αρκετά όργανα γυμναστικής, 5 από τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα σε τροχοκάθισμα, προκειμένου να έχουν όλοι την ευκαιρία στην άθληση.

Η πρωτοβουλία αυτή επιτρέπει σε άτομα με κινητικές δυσκολίες να απολαμβάνουν εξίσου τις δυνατότητες που προσφέρουν οι δημόσιοι χώροι, να έρχονται σε επαφή με όλους όσους αθλούνται στην περιοχή και να διατηρούν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Τα όργανα γυμναστικής είναι στη διάθεση του κοινού εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ τα όργανα κατάλληλα για ΑμεΑ δωρισθήκαν στον Δήμο Λεμεσού από το Kourion Rotary Club της Λεμεσού.