23412

Παραλία Δασούδι (ΚΟΤ)

01/08/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Ναυαγοσώστες
Γαλάζια Σημαία
Water Sports

Η Παραλία Δασούδι, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, μπροστά από ένα μικρό άλσος, μήκους ενός περίπου χιλιομέτρου. Πρόκειται για τη μοναδική παραλία της Κύπρου, που ενώ βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της πόλης, διαθέτει πλούσιο πράσινο μέχρι την άμμο.

Σχετικα

Το εστιατόριο που βρίσκεται στο ανατολικότερο άκρο του άλσους, λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να απολαύσεις ένα δροσερό ποτό ή και ένα πλήρες γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά την προτιμούν για παιχνίδι στη θάλασσα, αλλά και για τον μεγάλο παιδότοπο δίπλα στο εστιατόριο.

Το υπαίθριο γυμναστήριο πάνω στην άμμο, δίπλα στον πεζόδρομο που διασχίζει το άλσος, επιτρέπει στους λουόμενους να συνδυάσουν βουτιές και άσκηση στη στεριά, ενώ ο νυχτερινός φωτισμός, επιτρέπει τη χρήση του όλη την ημέρα.

Το νερό είναι σχετικά ρηχό για αρκετά μέτρα από την ακτή και βαθαίνει κοντά στους βραχίονες. Στα ανοιχτά αυτής της θαλάσσιας περιοχής βρίσκονται και 2 τεχνητοί ύφαλοι, που είναι δημοφιλείς προορισμοί για δύτες.

Water Sports

Park Beach Water Sports: 99 665980

The Spot Windsurf: 97 640464

Καταδυτικό Κέντρο: 25 313208