19144

Π Καφέ: Ένας ζεστός χώρος με vintage διάθεση, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού!

11/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην Κιτίου Κυπριανού, μία ήσυχη γωνιά με ρετρό χαρακτήρα, φιλοξενεί όσους απολαμβάνουν τις βόλτες μέσα στο περιβάλλον του ιστορικού κέντρου.

Ευρύχωρες πολυθρόνες επενδυμένες με βελούδο, σαλονάκια και τραπέζια με μπαρόκ αναφορές, καθρέφτες και όμορφα φωτιστικά, συνθέτουν τον χαρακτήρα του χώρου που έχει δημιουργήσει το Π Καφέ στο αναπαλαιωμένο, γωνιακό αυτό κτίριο.

Εδώ και χρόνια αποτελεί αγαπημένο προορισμό για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, είτε για καφεδάκι και κουβεντούλα, είτε για νόστιμα τσιμπήματα και ελαφριά πιάτα, που συνοδεύουν ιδανικά το κρασί.

Πέρα από τον προσεγμένο, εσωτερικό χώρο, το Π Καφέ προσφέρει επίσης την επιλογή να καθίσει κανείς στον πεζόδρομο, όπου οι ξύλινοι πάγκοι φιλοξενούν τους επισκέπτες του κατά τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.

Διεύθυνση: Κιτίου Κυπριανού, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25 341944