18952

Π Καφέ: Ένας ζεστός χώρος με vintage διάθεση, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού!

15/02/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην Κιτίου Κυπριανού, σε μια γειτονιά που περιτριγυρίζεται από όμορφα, διώροφα κτίρια των αρχών του προηγούμενου αιώνα, μια ήσυχη γωνιά με ρετρό χαρακτήρα φιλοξενεί όσους απολαμβάνουν τις βόλτες μέσα στο περιβάλλον του ιστορικού κέντρου.

Ευρύχωρες πολυθρόνες, επενδυμένες με βελούδο, σαλονάκια και τραπέζια με μπαρόκ αναφορές, καθρέφτες και όμορφα φωτιστικά, συνθέτουν τον χαρακτήρα του χώρου που έχει δημιουργήσει το Π Καφέ στο αναπαλαιωμένο, γωνιακό αυτό κτίριο. Πρόκειται για ένα χώρο που έχει γίνει εδώ και χρόνια αγαπημένος προορισμός για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, είτε για καφεδάκι και κουβεντούλα, είτε για νόστιμα τσιμπήματα και ελαφριά πιάτα, που συνοδεύουν ιδανικά το κρασί.

Πέρα από τον προσεγμένο, εσωτερικό χώρο, το Π Καφέ προσφέρει επίσης την επιλογή να καθίσει κανείς στον πεζόδρομο, όπου οι ξύλινοι πάγκοι φιλοξενούν τους επισκέπτες του κατά τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου. Παράλληλα, λειτουργεί και μια εσωτερική αυλή, με αρκετό πράσινο, που δημιουργεί την αίσθηση μιας οικείας και ήσυχης βεράντας σπιτιού.

Τηλέφωνο: 25 341944