A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Lab Restaurant & Bar: Ένα παλιό ξενοδοχείο της Λεμεσού, έγινε αγαπημένο στέκι της πόλης!

Είναι ένας χώρος που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο παλιό και στο μοντέρνο. Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει ένα από τα παλιότερα, αστικά ξενοδοχεία της Λεμεσού, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των αρχών του 20ου αιώνα, εξασφάλισε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του γνωρίσματα: τον δικό του «μυστικό κήπο», σε ένα αίθριο πλημμυρισμένο από υπέροχα λουλούδια.

Αν και η είσοδός του διατηρεί τα αρχιτεκτονικά στοιχεία των νεοκλασικών κτιρίων της περιοχής, στο εσωτερικό του, το Lab Restaurant & Bar συνδυάζει την αρχιτεκτονική κληρονομιά του πετρόκτιστου διώροφου, με τη διακόσμηση βιομηχανικού ύφους. Τα συμπαγή ξύλα και το μαύρο μέταλλο, υλικά που συνθέτουν την επίπλωση του χώρου, καταφέρνουν να δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα με χαλαρωτική διάθεση για όλες τις ώρες.

Ανεξαρτήτως εποχής ή ώρας, ο χώρος αυτός αποτελεί επιλογή για ποτό και ελαφρύ φαγητό. Αρχίζεις από το πρωί, με μενού για πρόγευμα και brunch, και μπορείς να φτάσεις μέχρι αργά το βράδυ, με ποικιλίες κρεατικών, τυριών, αλλαντικών και φρούτων, αλλά και με ιδιαίτερους συνδυασμούς σε θρεπτικές σαλάτες, αλλά και burgers ή άλλα γρήγορα γεύματα, που ανανεώνονται τακτικά.

Το Lab Restaurant & Bar, βέβαια, ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το μενού με ποτά και cocktails. Πέρα από τη μεγάλη συλλογή σε κρασιά από την Κύπρο και το εξωτερικό, στο μενού του θα βρεις δεκάδες ιδιαίτερα cocktails, με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον χώρο αυτό.

Δες περισσότερα για το Lab Restaurant & Bar εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.