21161

Παιδότοπος - Δασούδι (Γερμασόγεια)

23/04/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για οικογένειες με παιδιά, έχει αναδειχθεί ο παιδότοπος που λειτουργεί από το 2014 στην περιοχή Γερμασόγειας.

Το γνωστό σε όλους Δασούδι, είναι μία ιδανική διέξοδος για καθημερινό παιχνίδι, τόσο κατά την καλοκαιρινή, όσο και κατά την χειμερινή περίοδο.

Με τη θάλασσα λίγα μέτρα μακριά και το καταπράσινο τοπίο τριγύρω να σε απομακρύνει από το γνώριμο σκηνικό της πόλης, ο χώρος αυτός αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία, τόσο για μικρούς, όσο και μεγάλους.

Ο παιδότοπος είναι προέκταση του εστιατορίου που λειτουργεί στο πάρκο Δασούδι. Διαθέτει παιχνίδια για παιδιά 2–14 ετών και μαλακό υπόστρωμα για την ασφάλεια των παιδιών.