1412

Παραλία The Royal Apollonia

18/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ξενοδοχεία
Water Sports

Η παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο The Royal Apollonia στην περιοχή Γερμασόγειας, είναι ένας αγαπητός προορισμός για βουτιές κοντά στην πόλη εδώ και δεκαετίες, αφού το ξενοδοχείο είναι το πρώτο παραθαλάσσιο που λειτούργησε στη Λεμεσό.

Πρόκειται για έναν κολπίσκο που συνδέεται με τους διπλανούς, μέσω του παραλιακού πεζόδρομου που διασχίζει την περιοχή και φτάνει δυτικά μέχρι το πάρκο Δασούδι. Όσοι θέλουν να την επισκεφθούν, μπορούν να διανύσουν την απόσταση αυτή ή να φθάσουν από τον κύριο δρόμο μέσω των περασμάτων δυτικά και ανατολικά του ξενοδοχείου.

Η παραλία είναι αμμώδης και το νερό σχετικά ρηχό. Τα δέντρα που βρίσκονται στο άκρο του κόλπου εξυπηρετούν με σκιά, όσους δεν χρησιμοποιούν ομπρέλα και κρεβατάκια. Στο δυτικό άκρο υπάρχουν υπηρεσίες για water sports.

Baywatch Water Sports:  99 550123