35021

Παραλία Μαρίνας Λεμεσού

30/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Γαλάζια Σημαία
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Beach Bars

Πρόκειται για μία μικρή σχετικά παραλία στη Μαρίνα Λεμεσού, κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ήσυχη και ασφαλής για όλες τις ηλικίες.

Η Peninsula Beach είναι η τεχνητή παραλία, που ολοκληρώθηκε το 2015 και αναβάθμισε μια περιοχή που δεν μπορούσε να επισκεφθεί το κοινό με ασφάλεια μέχρι τότε. Τα σχετικά ρηχά νερά, που μετά από ελέγχους έχουν κριθεί εξαιρετικά για κολύμβηση, οι άνετοι χώροι φιλοξενίας και ο κοντινός χώρος στάθμευσης την καθιστούν βολική επιλογή για όλους και ιδίως για οικογένειες.

swipe gallery

Το Gazebo Mare Beach Bar, ένας χώρος μοντέρνος, που προσφέρει δροσερά ποτά, ελαφριά γεύματα, αλλά και εξαιρετικές επιλογές για μεσημεριανό και δείπνο. Τα άνετα καθίσματα σε όλους τους χώρους του, τα αναπαυτικά κρεβατάκια στο γρασίδι και τα πολυτελή gazebo, συμπληρώνουν ένα σκηνικό που εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση.

Gazebo Mare: 25 051878

swipe gallery