A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Παραλία Μαρίνας Λεμεσού

Μια ακτή που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο πράσινο, το γαλάζιο και το «χρυσό» της άμμου, είναι σήμερα η πιο κοντινή παραλία στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού. Πρόκειται για μια μικρή σχετικά παραλία, ήσυχη και ασφαλή για όλες τις ηλικίες, που θεωρείται από τις πιο καθαρές σε ολόκληρη την ακτογραμμή της πόλης.

Η Peninsula Beach είναι η τεχνητή παραλία που βρίσκεται εντός της Μαρίνας Λεμεσού. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2015, αναβαθμίζοντας μια περιοχή που δεν μπορούσε να επισκεφθεί το κοινό με ασφάλεια μέχρι τότε. Τα σχετικά ρηχά νερά, που μετά από συνεχόμενους ελέγχους έχουν κριθεί εξαιρετικά για κολύμβηση, οι άνετοι χώροι φιλοξενίας και ο κοντινός χώρος στάθμευσης την καθιστούν μια βολική επιλογή για όλους και ιδίως για οικογένειες.

Το Marina Beach Bar, ένας χώρος μοντέρνος, με νησιωτική διάθεση στη διακόσμησή του, λειτουργεί από νωρίς το πρωί, προσφέροντας δροσερά ποτά, ελαφριά γεύματα αλλά και εξαιρετικές επιλογές για μεσημεριανό και δείπνο. Τα άνετα καθίσματα σε όλους τους χώρους του, αλλά και τα αναπαυτικά κρεβατάκια στο γρασίδι, λίγα βήματα από τη θάλασσα, συμπληρώνουν ένα σκηνικό που εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το Marina Beach Bar εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;