8733

Πάρκο Πάνω Πολεμιδιών

20/07/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μια ήσυχη γειτονιά των Πάνω Πολεμιδιών, λειτουργεί ένα καταπράσινο, δροσερό πάρκο, που εξυπηρετεί τόσο για καθημερινές βόλτες, όσο και για εορταστικές στιγμές με παιχνίδι και διασκέδαση.

Σε μια μεγάλη έκταση στρωμένη με γρασίδι, υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια για άθληση και αναψυχή παιδιών κάθε ηλικίας. Παιχνίδια υπάρχουν και σε καλυμμένο χώρο, ο οποίος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας.

Το σιντριβάνι στο κέντρο του κήπου, τα δέντρα με την πλούσια σκιά και το εναέριο μονοπάτι που διασχίζει το πάρκο, είναι από τα πιο ιδιαίτερα στοιχεία του. Στον χώρο λειτουργεί καθημερινά και αναψυκτήριο, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό ή γρήγορα γεύματα από το μενού του.

Το αναψυκτήριο προσφέρει και υπηρεσίες για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και πάρτι στον χώρο του πάρκου.

Τηλέφωνο: 25 821400 (για κρατήσεις εκδηλώσεων), 99 962600, 99 300391