5704

Ταβέρνα Σκουρουβίννος

13/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Αν και παράξενο, το όνομα της ταβέρνας αυτής κατάφερε να γίνει γνωστό χάριν στο μενού της και να ταυτιστεί με νόστιμους ευφάνταστους μεζέδες.

Η ταβέρνα Σκουρουβίννος, που πήρε το όνομά της από το παρατσούκλι του παππού του ιδιοκτήτη, βρίσκεται στην καρδιά του παραδοσιακού πυρήνα του Αγίου Αθανασίου, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, με βάση τις παραδόσεις της κυπριακής κουζίνας.

Ένας από τους κύριους λόγους που ξεχώρισαν οι μεζέδες του Γιάννου, είναι τα φρέσκα εποχιακά υλικά που χρησιμοποιεί, που προέρχονται από το περιβόλι του στο χωριό Κελλάκι.

Έτσι, η ποιοτική πρώτη ύλη και οι δημιουργικές πινελιές στα πιάτα του, έχουν κάνει τους καλοφαγάδες να προτιμούν σταθερά το στέκι αυτό εδώ και χρόνια.

Διεύθυνση: Φειδία και Πολυξένης Διαμαντή
Τηλέφωνο: 25 720692