3938

Πάρκο κυνηγών (Γερμασόγεια)

18/05/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μικρή απόσταση από τον παραδοσιακό πυρήνα της Γερμασόγειας, δίπλα στο ρέμα του Ποταμού Άμαθου, έχει δημιουργηθεί ένα όμορφο πάρκο, με οργανωμένες εγκαταστάσεις για φαγητό και ποτό, αλλά και έναν όμορφο και ευρύχωρο παιδότοπο.

Προστατευμένο από την πρασινάδα των ευκαλύπτων που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης, το Πάρκο των Κυνηγών είναι ένας χώρος που προσφέρεται για καθημερινές βόλτες.

Τα ξύλινα τραπέζια, τα παιχνίδια με σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και το αναψυκτήριο που λειτουργεί εκεί, είναι ό,τι χρειάζεται μια οικογένεια ή μια παρέα για να περάσει ευχάριστα τη μέρα της.

Τα γήπεδα αθλοπαιδιών που βρίσκονται δίπλα ακριβώς από το πάρκο, αλλά και ο μεγάλος χώρος στάθμευσης, δημιουργούν ακόμα περισσότερες επιλογές χρήσης του χώρου