4452

Κοινοτική Παραλία Αγίου Τύχωνα (Puesta - Αρμονία)

12/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Υπηρεσίες για ΑμεΑ
Αναψυκτήρια / Καφετέριες

Η Κοινοτική Παραλία του Αγίου Τύχωνα είναι μία ακτή που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια.

Ο πεζόδρομος που συνδέει το σημείο αυτό με γειτονικές παραλίες, η εύκολη πρόσβαση, το πάρκο στην είσοδο της παραλίας και ο παιδότοπος, προσελκύουν καθημερινά εκατοντάδες λουόμενους, όλων των ηλικιών.

Το Café Armonia By The Sea και το Puesta Oyster Bar & Grill που λειτουργούν λίγα βήματα από την ακτή, είναι δύο χώροι που τους προτιμούν τόσο κατά τις ημερήσιες ώρες για καφέ, δροστιστικά ποτά, σνακ και φαγητό, όσο και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Η παραλία διαθέτει εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των λουόμενων, όπως επίσης και διευκολύνσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ακτή, είναι η δημιουργία ενός υπαίθριου γυμναστηρίου, δίπλα στον πεζόδρομο. Έτσι, οι λουόμενοι έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν βουτιές και άσκηση στη στεριά.