A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

VIP Room: Ένα club για λίγους και εκλεκτούς, που αναζητούν ξεχωριστή, νυχτερινή διασκέδαση!

Σε αντίθεση με τα περισσότερα clubs που θα βρεις, αυτός ο χώρος είναι για λίγους και καλούς. Το λέει και το όνομά του άλλωστε, αφού το VIP Room Gold έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία και διασκέδαση σε αυτούς που το προτιμούν. Συνεπώς, όπως τα πιο εκλεκτά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια, έτσι συμβαίνει και με τις στιγμές που προσφέρουν τα βράδια στο VIP Room Gold.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και με μια αίσθηση πολυτέλειας στη διακόσμησή του, το VIP Room Gold αποτελεί σταθερή επιλογή για όσους προτιμούν ένα κομψό boutique club για τις βραδινές τους εξόδους. Με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί στην επίπλωση και την επένδυση των εσωτερικών τοίχων του χώρου, η εικόνα του club αποκτά μια ιδιαίτερη λάμψη από χρυσό χρώμα, που αποτελούν την πιο προσφατη πινελιά στο χώρο, μετά την ανακαίνισή του για το χειμώνα του 2017.

Στην αίσθηση πολυτέλειας και αποκλειστικότητας που προσφέρει στους επισκέπτες του, έρχονται να προστεθούν οι λεπτομέρειες από καθρέφτες και γυαλί, όπως επίσης και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης που έχουν στη διάθεσή τους. Το VIP Room Gold είναι γνωστό για τα αποκλειστικά premium και deluxe οινοπνευματώδη ποτά του και τα πρωτοποριακά κοκτέιλ που σερβίρει. Τα θεματικά πάρτι που διοργανώνει, όπως επίσης και οι δημοφιλείς Djs που φιλοξενεί συνθέτουν ένα τρόπο διασκέδασης που συμπληρώνει την ξεχωριστή μεταχείριση που επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το VIP Room εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.