3885

Μίνι κρουαζιέρες με καταμαράν

04/06/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει κανείς στη Λεμεσό, είναι η βόλτα με ένα σκάφος καταμαράν, το οποίο εκτελεί τακτικά δρομολόγια από το Παλιό Λιμάνι.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη μπορεί κανείς να επιβιβαστεί για μια κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού, ώστε να απολαύσει τη θέα, τον ήλιο και το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας. Οι μικρές αυτές κρουαζιέρες διαρκούν για 6 περίπου ώρες και τα σκάφη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 80 άτομα.

Η περίοδος των δρομολογίων ορίζεται μεταξύ Απριλίου – Νοεμβρίου, όμως εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Κρατήσεις: 99 562074, 99 492966