4470

Μίνι κρουαζιέρες με καταμαράν

30/09/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει κανείς στη Λεμεσό, είναι η βόλτα με ένα σκάφος καταμαράν, το οποίο εκτελεί τακτικά δρομολόγια από το Παλιό Λιμάνι.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή μπορεί κανείς να επιβιβαστεί για μια κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού, ώστε να απολαύσει τη θέα, τον ήλιο και το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας. Οι μικρές αυτές κρουαζιέρες διαρκούν από 4 μέχρι 6 ώρες και τα σκάφη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 150 άτομα.

Η περίοδος των δρομολογίων ορίζεται μεταξύ Απριλίου – Νοεμβρίου, όμως εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Relax Cruises: 99 562074, 99 492966