704

Μίνι κρουαζιέρες με καταμαράν

03/10/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει κανείς στη Λεμεσό, είναι η βόλτα με ένα σκάφος καταμαράν, το οποίο εκτελεί τακτικά δρομολόγια από το Παλιό Λιμάνι.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη μπορεί κανείς να επιβιβαστεί στις 10 π.μ., ξεκινώντας για μια κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού, ώστε να απολαύσει τη θέα, τον ήλιο και το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας. Οι μικρές αυτές κρουαζιέρες διαρκούν για 6 περίπου ώρες, με επιστροφή στο λιμάνι στις 4 μ.μ. Τα σκάφη αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 80 άτομα.

Τις Κυριακές εκτελεί το ίδιο αυτό δρομολόγιο ένα μεγαλύτερο σκάφος, με χωρητικότητα 150 ατόμων. Τόσο τα μικρότερα, όσο και το μεγαλύτερο σκάφος είναι διαθέσιμα για να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις εν πλω. Η περίοδος των δρομολογίων ορίζεται μεταξύ Απριλίου – Νοεμβρίου, όμως εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Κρατήσεις: 99 492966, 99 562074Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.