4550

Πάρκο Ελαιών (Άγιος Σίλας, Ύψωνας)

29/05/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στη συνοικία του Αγίου Σίλα, στον Ύψωνα, υπάρχει ένα όμορφο πάρκο, περιτριγυρισμένο από ελαιόδεντρα το οποίο το 2020 ανανεώθηκε ριζικά, ώστε να αποτελεί έναν ευχάριστο και ασφαλή χώρο αναψυχής για όλους.

Το πάρκο εξοπλίστηκε με σύγχρονους παιδότοπους με δάπεδα ασφαλείας, οι οποίοι χωρίζονται σε 2 περιοχές, μία για παιδιά ηλικίας 0 – 6 ετών και μία για ηλικίες 6 – 12 ετών. Ολόκληρη η έκταση του πάρκου είναι περιφραγμένη, ώστε να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

swipe gallery

Για τους γονείς που επισκέπτονται το πάρκο μαζί με τα παιδιά τους, έχει δημιουργηθεί στεγασμένος χώρος με παγκάκια, ενώ υπάρχει και χώρος κατάλληλος για εκδηλώσεις. 

Το πάρκο πήρε την ονομασία του από τον Άγιο Σίλα, στον οποίο είναι αφιερωμένη η παρακείμενη ερειπωμένη μονή.