20652

Ταβέρνα «Αρετή»: Η ταβέρνα στο χωριό, που μοσχοβολάει σαν την κουζίνα της γιαγιάς!

06/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Οι αυλές στα χωριά και τα πετρόκτιστα σπίτια συνήθως συνδέονται με όμορφες, οικογενειακές αναμνήσεις και αγαπημένες γεύσεις από τις συνταγές της γιαγιάς.

Με αγάπη για το φαγητό και τις παραδοσιακές γεύσεις, το μενού στην ταβέρνα «Αρετή» επιφυλάσσει μια γαστρονομική εμπειρία που, μαζί με την απόλαυση, ξυπνάει και αναμνήσεις.

Τα εποχιακά μαγειρευτά του ταψιού και της κατσαρόλας, ο πλούσιος μουσακάς και το αρνάκι με μελιτζάνες είναι από τα πιάτα που ήδη έχουν ξεχωρίσει οι επισκέπτες.

Βέβαια, η ταβέρνα προσφέρεται ακόμα και για όσους θέλουν να κάνουν απλώς μια στάση για καφέ και γλυκό, αφού μπορεί να έχουν την τύχη να δοκιμάσουν και την ιδιαίτερη μηλόκρεμα του μαγαζιού.

Διεύθυνση: Γιαννάκη Αεροπόρου 5, Φασούλα
Τηλέφωνο: 97 808218