25571

Ταβέρνα Μαραμένος: Φαγητό της μαμάς, σε μια «φωλιά» μέσα στο δάσος!

06/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η κυπριακή κουζίνα έχει στήσει μια φιλόξενη «φωλιά», μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στο δάσος της Λεμεσού, όπου έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για μικρές αποδράσεις από την πόλη.

Η ταβέρνα Μαραμένος, προσφέρει μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς και απαράμιλλη δροσιά κάτω από τα πυκνά, πράσινα φύλλα των δέντρων το καλοκαίρι. Έτσι, η αυλή της είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της, που μπορεί να απολαύσει κανείς αρκετούς μήνες τον χρόνο.

Οι σπιτικές συνταγές, η φροντίδα της οικογένειας που λειτουργεί την ταβέρνα, τα εποχιακά πιάτα με φρέσκα υλικά, είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που την κάνουν ξεχωριστή.

Αν κάνεις μια επίσκεψη τους καλοκαιρινούς μήνες, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις ένα ξεχωριστό μεζεδάκι, με ανθούς κολοκυθιάς σε χυλό.

Διεύθυνση: Καλό Χωριό
Τηλέφωνο: 25 542424