11953

Στοά Αριστοτέλους: Ένα γραφικό ταβερνάκι στο χωριό, σε ένα λιθόστρωτο βγαλμένο από παραμύθι!

08/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σ 'ένα λιθόστρωτο μονοπάτι, περιτριγυρισμένο από τα παραδοσιακά, πετρόκτιστα σπιτάκια του χωριού, βρίσκει κανείς εδώ και λίγα χρόνια ένα φιλόξενο στέκι, όπου μπορεί να καταφύγει για χαλάρωση και σπιτικά μεζεδάκια.

Μία επίσκεψη στη Στοά Αριστοτέλους στη Φασούλα, σε μεταφέρει σε ένα περιβάλλον γραφικό και γαλήνιο. Τα τραπεζάκια, τόσο στο λιθόστρωτο, όσο και μέσα στο μεζεδοπωλείο, είναι μια καλή διέξοδος από την κούραση, κάθε εποχή του χρόνου.

Η Αντιγόνη, η ιδιοκτήτρια του χώρου, έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα παραδοσιακού σπιτιού, γι’ αυτό και το μενού περιλαμβάνει πάντα εποχιακές νοστιμιές, από αυτές που ετοιμάζουν οι νοικοκυρές στις κουζίνες τους.

Άγρια μανιτάρια το φθινόπωρο, εποχιακές σαλάτες και ομελέτες με χόρτα από τους αγρούς της Φασούλας, χειροποίητα λουκάνικα, αλλά και λαχταριστά κουλουράκια με έψημα, είναι μόνο μερικά από όσα αξίζει να δοκιμάσει κανείς, ανάλογα με το πότε θα βρεθεί στο στέκι αυτό.

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 2, Φασούλα
Τηλέφωνο: 99 956478