1564

Παραλία Galatex (Γερμασόγεια)

18/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άσφαλτος
Ήσυχες Παραλίες

Το παραλιακό μέτωπο της Γερμασόγειας, προσφέρει μία εναλλακτική επιλογή για να χαλαρώσει κανείς δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας την ηρεμία της περιοχής και την απεραντοσύνη του γαλάζιου.

Μπροστά από το συγκρότημα Galatex, έχει διαμορφωθεί ένας ήσυχος πεζόδρομος, με παγκάκια, πράσινο, ακόμα και παιδότοπο, που αποτελεί μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για μπάνιο στη θάλασσα, άσκηση και βόλτες δίπλα στο νερό.

Οι μικρές αμμώδεις κόγχες ανάμεσα στα βράχια, εξυπηρετούν όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο. Η μικρή απόσταση από την πόλη και η σύνδεση με ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, εξυπηρετεί όσους εντάσσουν την ακτή αυτή στο πρόγραμμα της άσκησής τους.

Αν και δεν πρόκειται για οργανωμένη παραλία, αποτελεί μία πολύ βολική επιλογή για όσους επιζητούν ησυχία, δροσιά και εύκολη πρόσβαση.