8765

Κοινοτική Παραλία Παρεκκλησιάς (Malindi - St Raphael)

05/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Beach Bars
Shisha
Water Sports
Ναυαγοσώστες

H παραλία της Παρεκκλησιάς, είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής περιοχή για εξορμήσεις στη θάλασσα.

Προσφέρει χιλιόμετρα αμμουδιάς και ποικιλία δραστηριοτήτων, ώστε να εξυπηρετεί οικογένειες, αλλά και όσους προτιμούν χαλάρωση και καλό φαγητό.

Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία που διαθέτει ντους, ομπρέλες με κρεβατάκια, εγκαταστάσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες, αλλά και μερικές από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για αθλήματα και παιχνίδια στο νερό.

Το Malindi Beach Bar, που λειτουργεί στο δυτικό άκρο της παραλίας, έχει ξεχωρίσει για την προσεγμένη του κουζίνα και τα γευστικά του cocktails στο μενού του, αποτελώντας μια αγαπημένη επιλογή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα ρηχά νερά για αρκετά μέτρα από την ακτή, επιτρέπουν σε οικογένειες με μικρά παιδιά να χαίρονται με ασφάλεια τη θάλασσα. Στην περιοχή κοντά στη μαρίνα του ξενοδοχείου St Raphael φιλοξενούνται εγκαταστάσεις για θαλάσσια αθλήματα, ενώ στην ακτή υπάρχει η δυνατότητα ενασχόλησης  με beach volley.

Πληροφορίες για θαλάσσια αθλήματα
Crest Water sports Center: 99 302077