A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Blue House - Euphoria Land (Πύργος)

Ένας χώρος φτιαγμένος για να σε ταξιδεύει χιλιόμετρα μακριά, το Γαλάζιο Σπίτι είναι ένα από τα καταλύματα που έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί κυριολεκτικά στο χέρι, στο συγκρότημα της Euphoria Art Land, στον Πύργο Λεμεσού. Πρόκειται για ένα σπίτι που μοιάζει να δημιουργήθηκε μέσα από τα όνειρα του πιο βαθύ ύπνου σου, ή μέσα από τις αφηγήσεις παραμυθιών από χώρες εξωτικές.

Κάθε του γωνιά αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο τέχνης, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και ως χρηστικό μέρος του χώρου. Από το μπάνιο και το καθιστικό, μέχρι το υπνοδωμάτιο, το σπίτι αυτό έχει σχεδιαστεί με έμπνευση από μακρινά ταξίδια στο Μαρόκο και την Ινδία, με πολύχρωμα μωσαϊκά στους τοίχους και στα πατώματα.

Το διπλό κρεβάτι στον όροφο του καταλύματος, διακοσμημένο αντίστοιχα με τον υπόλοιπο χώρο, με φιγούρες που υμνούν την ομορφιά των γυναικών της Ινδίας. Ένα μεγάλο, οβάλ παράθυρο στο υπνοδωμάτιο, δημιουργεί την εντύπωση πως ζεις σε κάποιο παραμυθένιο σκηνικό. Το μπάνιο, ιδιαίτερα προσεγμένο σε διακόσμηση, διαθέτει πετσέτες και είδη μπάνιου για τους ενοίκους του. Το κατάλυμα διαθέτει ψυγείο, κλιματισμό και πρόσβαση σε Wi – Fi, ενώ προσφέρεται για όσους χρησιμοποιούν laptop.

Από το μπαλκόνι, το οποίο επίσης είναι στρωμένο με πολύχρωμο ψηφιδωτό, φτάνεις στον κήπο της οροφής, από όπου η θέα του ηλιοβασιλέματος είναι πραγματικά σαγηνευτική.

Περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο και τις επιλογές που προσφέρει το Euphoria Art Land θα βρεις εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.