5796

Η Φωλιά του Δράκου

01/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Για δεκαετίες ήταν το καφενείο του χωριού. Όταν το παλιό μαγαζάκι πέρασε στα χέρια της νέας γενιάς της οικογένειας, πήρε νέα ζωή και έγινε ένα αγαπημένο στέκι για φαγητό.

Η Φωλιά του Δράκου είναι ένα μεζεδοπωλείο φτιαγμένο με το σεβασμό 2 νέων παιδιών για την παράδοση, αλλά και με το μεράκι τους για αυθεντικές κυπριακές γεύσεις.

Από το λαχταριστό κλέφτικο, μέχρι τα κολοκυθάκια με αυγά, τους κολοκυθοκεφτέδες και το μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο, θα βρεις πολλά μεζεδάκια για να συνοδεύσεις με ντόπιο κρασί, μπύρα ή ζιβανία.

Μην παραλείψεις για επιδόρπιο τα συροπιαστά γλυκά, ειδικά όταν ο καιρός είναι καλός και μπορείς να τα απολαύσεις στην αυλή.

Διεύθυνση: Πεντάκωμο
Τηλέφωνο: 99 820641