8467

Αυλή του μεζέ: Μία ταβέρνα λίγο έξω από τη Λεμεσό, με μεγάλη αυλή και παιδότοπο!

26/09/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην Παρεκκλησιά, μία φιλόξενη ταβέρνα με μεγάλη αυλή, έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για οικογένειες με παιδιά. Εκτός από τα νόστιμα μεζεδάκια, μεγάλο δέλεαρ αποτελεί και ο παιδότοπος που βρίσκεται στο γρασίδι της αυλής.

Η Αυλή του μεζέ, λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μία ταβέρνα με γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις της κυπριακής κουζίνας, που μπορεί να τις απολαύσει κανείς σε ένα χώρο με μεγάλη αυλή, ιδανική για παιχνίδι.

Γι’ αυτό, άλλωστε, αποτελεί και δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να διοργανώσουν γενέθλια, βαφτίσεις ή άλλες εκδηλώσεις, όπου τα παιδιά έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα από τα μεζεδάκια, μπορεί να ετοιμάσει μπουφέ για δεξιώσεις.

Τηλέφωνο: 25 632998, 99 316690