A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Aloha Leisure Bar: Ένα cafe - bar, σαν χαβανέζικη καλύβα δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού!

Μια δροσερή γωνιά γεμάτη χρώματα, με θέα στον γαλάζιο ορίζοντα της θάλασσας από τη μια, και στην εντυπωσιακή πισίνα με εκατοντάδες φοινικόδεντρα τριγύρω από την άλλη, είναι μια από τις πιο δελεαστικές επιλογές που θα σου προσφέρει το καλοκαίρι της Λεμεσού. Άλλωστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι αν επιλέξεις το Aloha, ξέρεις ότι θα βρεις ένα καταφύγιο μακριά από τη ζέστη, με άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Κάτω από την πλούσια σκιά που δημιουργούν οι τεράστιες, καλαμένιες ομπρέλες του, που παραπέμπουν στο εξωτικό περιβάλλον των νησιών της Καραϊβικής, βρίσκει κανείς τον ιδανικό προορισμό για να δροσιστεί, κατά τις μέρες και νύχτες του καλοκαιριού. Εκεί μπορείς να αράξεις στους μεγάλους καναπέδες (σχεδόν κανονικά κρεβάτια) με μαλακά μαξιλάρια, σε ένα υπερυψωμένο δάπεδο, δίπλα στους κορμούς των φοινικόδεντρων, που αγναντεύουν την πισίνα. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις τα πολύχρωμα καθίσματα σε ψηλά ή χαμηλά τραπεζάκια, ή ακόμα και τις λευκές πολυθρόνες που αγναντεύουν την ακτή.

Ακόμα πιο ιδιαίτερη είναι η γωνιά που έχει δημιουργηθεί μέσα στον καταπράσινο κήπο, στην είσοδο του café – bar. Κάτω από πανύψηλα φοινικόδεντρα, απολαμβάνεις καφέ, ποτό και δροσιά,  μέσα στην αυλή αυτή, που πολύ βολικά βρίσκεται δίπλα στον παιδότοπο, που θα τραβήξει την προσοχή των παιδιών, αν επισκεφθείτε τον χώρο μαζί με την οικογένεια. Σε όποιο σημείο κι αν επιλέξεις να καθίσεις, παρέα με φρέσκους χυμούς, εξωτικά κοκτέιλ και δροσερά ποτά, η εικόνα και η ατμόσφαιρα συνθέτουν μια εμπειρία μοναδική.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Aloha Leisure Bar εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;