3525

Παραλία Αόρατοι (Parklane)

24/07/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Γαλάζια Σημαία
Άμμος
Άσφαλτος
Ξενοδοχεία
Water Sports

Ανατολικά της Λεμεσού, στην περιοχή όπου ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019 το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, δημιουργήθηκε μια νέα παραλία με ιδιαίτερο χαρακτήρα, για να απολαύσει κανείς τη θάλασσα.

Στην παραλία μπορεί να φτάσει κανείς από τον δρόμο που υπάρχει δυτικά του ξενοδοχείου. Μια πλατιά αμμουδιά απλώνεται στην ακτή, όπου έχει διαμορφωθεί ένας ξεχωριστός κολπίσκος για να φιλοξενήσει εξοπλισμό και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Το νερό έχει σχετικά μικρό βάθος και ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από SUP και θαλάσσιο σκι, μέχρι βόλτα με jet ski.

Τα επίπεδα βράχια που υπάρχουν σε τμήμα της παραλίας, διευκολύνουν όσους ασχολούνται με το ψάρεμα.