7370

Παραλία Αόρατοι (Nammos Limassol – Parklane)

12/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Γαλάζια Σημαία
Άμμος
Άσφαλτος
Ξενοδοχεία
Water Sports

Tο μοναδικό Nammos Limassol, δεν αποτελεί απλά την πιο πρόσφατη και πολυσυζητημένη προσθήκη του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, αλλά και μία από τις κορυφαίες επιλογές γαστρονομικών απολαύσεων, δίπλα στη θάλασσα.

Ξεκινώντας για πρώτη φορά το 2003 στη Μύκονο, το Nammos World έχει πλέον επεκταθεί σε ακόμη 2 περιζήτητους προορισμούς. Από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έρχεται πλέον και στο νησί μας, στην πόλη της Λεμεσού.

swipe gallery

Εκεί, συναντά κανείς μία minimal κομψότητα, με φυσικές πινελιές που αντισταθμίζονται από το λαμπερό μπλε της θάλασσας. Το μοναδικό μενού με εκλεκτές επιλογές θαλασσινών, τα ζουμερά κρέατα εξαιρετικής ποιότητας και η πολυτελής λίστα κρασιών, είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που το κατατάσσουν ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Επιπρόσθετα, ιδανική επιλογή καθιστούν τα πολυτελή κρεβατάκια του που βρίσκονται λίγα βήματα από τη θάλασσα, για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Πύργος
Τηλέφωνο: 97 788873

Στην παραλία Αόρατοι, μπορείς να φτάσεις από τον δρόμο που υπάρχει δυτικά του ξενοδοχείου. Μια πλατιά αμμουδιά απλώνεται στην ακτή, όπου έχει διαμορφωθεί ένας ξεχωριστός κολπίσκος για να φιλοξενήσει εξοπλισμό και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ.

Το νερό έχει σχετικά μικρό βάθος και ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από SUP και θαλάσσιο σκι, μέχρι βόλτα με jet ski.

Τα επίπεδα βράχια που υπάρχουν σε τμήμα της παραλίας, διευκολύνουν όσους ασχολούνται με το ψάρεμα.