16706

Παραλία Καστέλλα (La Isla)

07/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Beach Bars
Ναυαγοσώστες
Γαλάζια Σημαία

Είναι μια ακτή κατάλληλη για όλες τις ώρες και όλη την οικογένεια, αφού μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες ή στις ξαπλώστρες – κρεβάτια, στιγμές παιχνιδιού στην άμμο και στην παιδική χαρά, ακριβώς δίπλα από την ακτή, όπως επίσης και διασκέδαση, με μουσική, φαγητό και ποτό από το beach bar.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η παραλία στον Άγιο Τύχωνα, μπροστά από το beach bar La Isla, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για βουτιές κοντά στην πόλη. O οργανωμένος χώρος της παραλίας είναι όμορφα διαμορφωμένος, με τις ψάθινες ομπρέλες να παραπέμπουν σε εξωτικό σκηνικό, ενώ οι επισκέπτες στον χώρο έχουν πρόσβαση σε τουαλέτες και ντους, όπως επίσης και σε άνετο χώρο στάθμευσης.

Η παραλία ήταν ήδη από τα μέσα του 20ου αιώνα δημοφιλής προορισμός για μπάνιο, φαγητό και ποτό. Σε πολλούς, μάλιστα, είναι ακόμα γνωστή με το όνομα «Καστέλλα», παραπέμποντας σε ένα από τα παλιά παραλιακά κέντρα της περιοχής. Σήμερα, φιλοξενεί ένα από τα πιο δημοφιλή beach bars της πόλης, προσελκύοντας όσους αγαπούν την διασκέδαση με ελληνική ή ξένη χορευτική μουσική από Dj.