3070

Πάρκο Σκύλων (Γερμασόγεια)

23/06/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στη Γερμασόγεια, κοντά στην κοίτη του ποταμού Άμαθου, δημιουργήθηκε ένας χώρος όπου μπορεί κανείς να περάσει ευχάριστες στιγμές παιχνιδιού με τα σκυλάκια του.

Το πάρκο σκύλων βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία, σε ίση απόσταση τόσο από τον πυρήνα της Γερμασόγειας και από τις νοτιότερες περιοχές. Οι ευκάλυπτοι που ευδοκιμούν στην κοίτη του ποταμού, προσφέρουν την απαραίτητη σκιά και δροσιά για τους επισκέπτες του πάρκου.

Στον ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο, υπάρχουν παιχνίδια για τα σκυλάκια, αλλά και σημείο ανάπαυσης για τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φροντίζουν ώστε να μην αφήνουν περιττώματα και ακαθαρσίες φεύγοντας από το πάρκο.

Το πάρκο σκύλων βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Δημοτικό Στάδιο και το Πάρκο Ευκαλύπτων.