5413

Παραλία Αγίου Τύχωνα (Plus Sea)

07/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Υπηρεσίες για ΑμεΑ
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Beach Bars

Το τελευταίο τμήμα του παραλιακού πεζόδρομου στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, περνά μπροστά από μια ακτή που αποτελεί αγαπημένο προορισμό, για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν μπάνιο, περπάτημα και χαλάρωση, αλλά και φαγητό και ποτό.

Πρόκειται για μία ήσυχη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση και εγκαταστάσεις, όπου λειτουργεί το beach bar και εστιατόριο Plus Sea. Εκεί, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη δροσιά και το γαλάζιο της θάλασσας, με μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Οι ξύλινες ξαπλώστρες, η μοναδική θέα από τους καναπέδες στον υπαίθριο χώρο του, όπως και ένα γεύμα κάτω από τα πυκνά φυλλώματα των δέντρων, προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η θάλασσα στο σημείο αυτό, είναι σχετικά ρηχή, με άμμο στον βυθό, κάτι που βολεύει ιδιαίτερα όσους συνοδεύουν μικρά παιδιά.

Plus Sea: 25 634995