4107

Παραλία Αγίου Τύχωνα (Plus Sea)

07/09/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Υπηρεσίες για ΑμεΑ
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Beach Bars

Το τελευταίο τμήμα του παραλιακού πεζόδρομου στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, περνά μπροστά από μια ακτή η οποία είναι προορισμός που επιλέγουν σταθερά εδώ και χρόνια όσοι αγαπούν τη θάλασσα. Είναι μια ήσυχη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση και εγκαταστάσεις που επιτρέπουν στους επισκέπτες της να συνδυάσουν μπάνιο, περπάτημα και χαλάρωση, αλλά και φαγητό και ποτό.

Στο σημείο αυτό, όπου λειτουργεί το beach bar και εστιατόριο Plus Sea, βρίσκουν καταφύγιο όσοι θέλουν να συνδυάσουν τη δροσιά και το γαλάζιο της θάλασσας με γεύσεις και αρώματα που συνδυάζονται με την εικόνα αυτή. Ο κόσμος που συχνάζει στην περιοχή μπορεί να εξυπηρετηθεί από τις ξύλινες ξαπλώστρες που υπάρχουν μπροστά από το κέντρο, αλλά μπορεί να επιλέξει να απολαύσει τη θέα και από τους καναπέδες στον υπαίθριο χώρο του beach bar, ή απολαμβάνοντας ένα γεύμα κάτω από τα πυκνά φυλλώματα των δέντρων.

Η θάλασσα στο σημείο αυτό, όπως συμβαίνει και στο μεγαλύτερο μήκος της ακτής του Αγίου Τύχωνα, είναι σχετικά ρηχή, με άμμο στον βυθό – όπως άλλωστε και στην παραλία – πράγμα που βολεύει ιδιαίτερα όσους συνοδεύουν μικρά παιδιά. Το γεγονός ότι το Plus Sea παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ, επιτρέπει στους επισκέπτες να χαρούν τη θάλασσα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Plus Sea: 25 634995