21161

Ταβέρνα «Το καπηλειό»: Ένα ζεστό ταβερνάκι, που ξεχειλίζει παράδοση!

02/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Χώρος ζεστός και οικογενειακός, που σερβίρει μαζί με τα πιάτα του μπόλικες δόσεις νοσταλγίας. Σε ένα περιβάλλον που έχει διακοσμηθεί με στοιχεία της κυπριακής, λαϊκής παράδοσης, ετοιμάζει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της ντόπιας κουζίνας.

Το παραδοσιακό αυτό ταβερνάκι, υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα χώρο οικείο και φιλόξενο. Με γεύσεις καθαρά κυπριακές στο μενού του, το «Καπηλειό» ικανοποιεί εξίσου εκείνους που αγαπούν να δοκιμάζουν μερακλίδικους, παραδοσιακούς μεζέδες, αλλά και εκείνους που προτιμούν χορταστικά, περιποιημένα πιάτα.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές που προσφέρει, είναι τα χοιρινά παϊδάκια (ιδιαίτερα τρυφερά, χάριν στο ειδικό μαρινάρισμα), αλλά και ο μουσακάς, το στιφάδο και το κλέφτικό του.

Για τους χειμερινούς μήνες, το τζάκι συντροφεύει τους θαμώνες της ταβέρνας, ζεσταίνοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση: Άγιος Τύχωνας (δίπλα στην κεντρική εκκλησία του χωριού)
Τηλέφωνο: 99 556084