3015

Παραλία Αγίου Αθανασίου (Columbia Beach)

13/06/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Beach Bars
Shisha
Ταβέρνες / Εστιατόρια

Είναι από τις πιο κοντινές περιοχές στο αστικό κέντρο της Λεμεσού, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη παραλία είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς επιλογές για όσους θέλουν να περάσουν τη μέρα τους δίπλα στη θάλασσα. Τόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όσο και τα Σαββατοκύριακα, η παραλία που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, έχει τακτικούς επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Αμμώδης ακτή, ρηχά νερά και χαλαρή διάθεση χαρακτηρίζουν την όμορφη αυτή ακτή. Ξύλινα κρεβατάκια και ομπρέλες από ψάθα είναι στη διάθεση του κοινού, δίνοντας έναν πιο εξωτικό τόνο στην παραλία. Το όλο σκηνικό προσφέρεται είτε για μια γρήγορη, δροσιστική βουτιά στη θάλασσα, είτε ακόμα και για να περάσει κανείς μια ολόκληρη μέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού δίπλα στο γαλάζιο.

Η λειτουργία του εντυπωσιακού Columbia Beach Bar από το καλοκαίρι του 2017 στην ακτή αυτή, έχει αναβαθμίσει την εμπειρία του κοινού, καθιστώντας την ακόμα πιο δημοφιλή, ιδιαίτερα για νεαρούς.

swipe gallery

Η πρόσβαση στην παραλία είναι δυνατή μέσω πλακόστρωτου διαδρόμου, ανατολικά του Columbia Beach Bar.

Το γρασίδι που μεσολαβεί ανάμεσα στο beach bar και την παραλία, με άνετες ξαπλώστρες, πολυθρόνες, κιόσκια και αιώρες, διευρύνει τις επιλογές των επισκεπτών. Δροσερά cocktails, σνακ, ναργιλές, αλλά και πλήρη γεύματα, που περιλαμβάνονται στο πλούσιο μενού του Columbia Beach, συμπληρώνουν την εμπειρία όσων θα περάσουν μια μέρα στην περιοχή.

Δες περισσότερα εδώ.

swipe gallery