4594

Παραλία Αγίου Αθανασίου (Columbia Beach)

01/08/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Beach Bars
Shisha
Ταβέρνες / Εστιατόρια

Είναι από τις πιο κοντινές περιοχές στο αστικό κέντρο της Λεμεσού, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη παραλία είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς επιλογές για όσους θέλουν να περάσουν τη μέρα τους δίπλα στη θάλασσα.

Ξύλινα κρεβατάκια και ψάθινες ομπρέλες είναι στη διάθεση του κοινού, δίνοντας έναν πιο εξωτικό τόνο στην παραλία. Το όλο σκηνικό προσφέρεται είτε για μια δροσιστική βουτιά στη θάλασσα, είτε για να περάσει κανείς μια ολόκληρη μέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού δίπλα στο γαλάζιο.

Το εντυπωσιακό Columbia Beach, λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 στην ακτή αυτή και διαθέτει γρασίδι, άνετες ξαπλώστρες, πολυθρόνες, κιόσκια και αιώρες, διευρύνοντας τις επιλογές των επισκεπτών.

Δροσερά cocktails, σνακ, ναργιλές, αλλά και πλήρη γεύματα, που περιλαμβάνονται στο πλούσιο μενού του, συμπληρώνουν την εμπειρία όσων θα περάσουν μια μέρα στην περιοχή.

Columbia Beach: 25 321500