19544

Ταβέρνα Σιάμπελος: Από την κατεχόμενη Γιαλούσα στη Λεμεσό, με διεθνείς επαίνους!

06/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Είναι μια ταβέρνα που αγναντεύει σήμερα τη θάλασσα της Λεμεσού, όμως η αρχή της οικογενειακής επιχείρησης έγινε πολλά χρόνια πριν, στην άλλη άκρη του νησιού, με θέα μια αλλιώτικη, βορεινή θάλασσα.

Αφήνοντας στην κατεχόμενη Γιαλούσα ξενοδοχείο και εστιατόριο, τα αδέρφια της οικογένειας Σιάμπελου συνεχίζουν στη Λεμεσό την οικογενειακή παράδοση δουλεύοντας με τέχνη και μεράκι μια ταβέρνα που αγαπήθηκε από πολλούς.

Διατηρώντας στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γνήσιας κυπριακής φιλοξενίας και κουζίνας, η ταβέρνα αυτή εξελίχθηκε σε μια από τις αγαπημένες επιλογές για βραδιές με παραδοσιακές γεύσεις με σπιτικές συνταγές.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, αποτέλεσμα της συνεργασίας των 5 αδερφιών για τη λειτουργία της ταβέρνας, είναι ένας από τους λόγους που έχει ξεχωρίσει ο χώρος αυτός.

Διεύθυνση: Γιαλούσας 1, Πολεμίδια
Τηλέφωνο: 99 525298