A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Το Χάνι της Παραμύθας

Έναν αιώνα πριν, αν ταξίδευες από και προς τη Λεμεσό, το μόνο μεταφορικό μέσο που είχες στη διάθεσή σου ήταν τα γαϊδουράκια. Έτσι, τα χάνια, σταθμοί για ξεκούραση, ύπνο και φαγητό, ήταν απαραίτητα, σε διάφορα σημεία της διαδρομής. Ένα τέτοιο χάνι αναβιώνει στον 21ο αιώνα στη Λεμεσό, λίγα λεπτά έξω από την πόλη, αποτελώντας ένα νοσταλγικό και όμορφο προορισμό για σύγχρονους ταξιδιώτες.

Το «Χάνι της Παραμύθας», στους λόφους του ομώνυμου χωριού, που απέχει μόλις 20 λεπτά από τη  Λεμεσό, λειτουργεί σήμερα ξανά με 5 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα το καθένα. Έτσι, ζευγάρια, οικογένειες, παρέες ή μεμονωμένοι ταξιδιώτες, που αγαπούν την περιπέτεια και τη γνωριμία με την παράδοση και την ύπαιθρο της Λεμεσού, βρίσκουν στο χάνι ένα ζεστό και όμορφο καταφύγιο.

Το «Χάνι της Παραμύθας», έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των επισκεπτών του για το πλούσιο πρωινό που προσφέρει, με μια μεγάλη ποικιλία από εδέσματα, όπως καφέ, τσάι, χυμούς, γιαούρτι, φρούτα, αλλαντικά και τυριά, φρέσκο ψωμί, μαρμελάδες αυγά κ.α. Άλλωστε, εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί στο χώρο μια σχολή μαγειρικής, που διοργανώνει εργαστήρια και εκδηλώσεις που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να διευρύνουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στη μαγειρική, με πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Όσοι δεν ασχοληθούν με τη μαγειρική, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στους άνετους, κοινόχρηστους χώρους, όπου υπάρχει η δυνατότητα να ετοιμάσουν καφέ ή τσάι. Στο σαλόνι υπάρχει τηλεόραση, ενώ σε όλους τους χώρους προσφέρεται δωρεάν Wi - Fi. Για τα παιδιά, υπάρχει και οργανωμένος παιδότοπος, κατάλληλος για παιχνίδι.

Extra tip: Ο χώρος είναι ανοικτός για τη φιλοξενία κατοικίδιων ζώων, ενώ υπάρχει και άνετος χώρος στάθμευσης κοντά στο κατάλυμα.

Διεύθυνση: Σπάρτης 1, Παραμύθα 
Τηλέφωνα: 97 643 165, 25 431 337Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;