6082

Το Χάνι της Παραμύθας

23/08/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το χωριό Παραμύθα ήταν πάντα πέρασμα για όσους ταξίδευαν από και προς την πόλη. Γι’ αυτό και το Χάνι της Παραμύθας ήταν γνωστός σταθμός για ξεκούραση. Σήμερα, το Χάνι αποκτά νέο περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στις τάσεις της εποχής, διατηρώντας όμως στοιχεία του παραδοσιακού χαρακτήρα και του ιστορικού του ρόλου.

Λειτούργησε και πρόσφατα ως χώρος φιλοξενίας, όμως μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επανήλθε με σκοπό να γίνει μία ζωντανή κοινότητα από digital nomads. Η γενιά των ελεύθερων επαγγελματιών, που αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία για να εργάζεται από κάθε γωνιά του κόσμου, κάνοντας την εξ αποστάσεως εργασία τρόπο ζωής, θα μπορεί για πρώτη φορά να βάλει την Κύπρο και τη Λεμεσό στον χάρτη της, χάριν σε αυτό το ξεχωριστό project.

swipe gallery

Γι’ αυτό και τα δωμάτια στο Χάνι, διατίθενται με πακέτα μακροχρόνιας ενοικίασης, ώστε να είναι χρήσιμα στους ταξιδιώτες που θα επιλέξουν τη Λεμεσό ως βάση τους για ένα διάστημα. Ως χώρος συνύπαρξης, συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών, το Χάνι αποτελεί και ένα χώρο διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα φέρνουν τους ενοίκους σε επαφή με μία ακόμα μεγαλύτερη κοινότητα ανθρώπων από όλη την Κύπρο.

Έτσι, οι ένοικοι γίνονται πυρήνας μίας μοντέρνας κοινότητας, ενώ παράλληλα γνωρίζουν και εμπνέονται από τον ιστορικό χαρακτήρα και το γραφικό περιβάλλον του χώρου.

Διεύθυνση: Σπάρτης 1, Παραμύθα 
Τηλέφωνα: 96 310384