4037

Ταβέρνα Λάνεια: Ένα ταβερνάκι με παράδοση 30+ χρόνων στην ύπαιθρο της Λεμεσού!

08/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Βρίσκεται στην είσοδο του χωριού εδώ και 35+ χρόνια, αποτελώντας ένα σημείο αναφοράς πια για όσους επισκέπτονται την περιοχή. Το ταβερνάκι με την βεράντα που ξεχειλίζει πρασινάδα και γλάστρες με λουλούδια, είναι από τα πρώτα πράγματα που συναντά κανείς στη Λάνεια.

Η θέα σου επιτρέπει να πάρεις μία γεύση από τις ομορφιές του χωριού, ενώ η δροσιά που προσφέρει είναι ιδανική λύση για τις καλοκαιρινές ημέρες. Τον χειμώνα, η ζεστασιά του τζακιού και της ξυλόσομπας, είναι σταθερή συντροφιά για τους επισκέπτες.

Κάποιοι επιλέγουν να δοκιμάσουν τον συνδυασμό από μεζέδες που ετοιμάζει η ταβέρνα, ενώ άλλοι προτιμούν να γευτούν επιλεγμένες μερίδες από παραδοσιακά πιάτα της κυπριακής κουζίνας. 

Αν πετύχεις σπιτική πορτοκαλόπιτα για επιδόρπιο, η πανδαισία των γεύσεων ολοκληρώνεται ιδανικά.

Διεύθυνση: Λάνεια
Τηλέφωνο: 25 432398