6912

Ταβέρνα Λόφου: Ένα ταβερνάκι σε ένα γραφικό χωριό της Λεμεσού, με παράδοση 20+ χρόνων!

05/04/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες στην ύπαιθρο της Λεμεσού, μέρος του αγροτουριστικού συγκροτήματος Agrovino, με καταλύματα, κάβα και wine – bar, αποτελεί σημείο αναφοράς στη Λόφου για δεκαετίες.

Ο Κώστας, εμπνευστής και δημιουργός του συγκροτήματος, δημιούργησε διαφορετικές επιλογές για να επιτρέψει στους επισκέπτες της Λόφου να γνωρίσουν ποιο πραγματικά είναι το χωριό που ο ίδιος αγαπά. Η ταβέρνα ήταν το πρώτο μέρος του συγκροτήματος που λειτούργησε στη Λόφου και εδώ και 20+ χρόνια συνεχίζει με συνέπεια στον ίδιο στόχο.

Γι’ αυτό και το μενού εστιάζει σε παραδοσιακά πιάτα, αξιοποιώντας φρέσκιες και ντόπιες πρώτες ύλες. Τόσο τα μαγειρευτά πιάτα, όπως ο μουσακάς, όσο και οι τηγανιές και τα μεζεδάκια στη σχάρα αναδεικνύουν τις γεύσεις της κυπριακής κουζίνας.

Τηλέφωνο: 25 470202
Διεύθυνση: Τσιντούρη, 4716, Λόφου