17978

Το Ταβερνάκι της Λένιας: Μία παραδοσιακή ταβέρνα με μαμαδίστικες γεύσεις και κυπριακό «μπούκωμα»!

15/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο Βουνί, στο κέντρο του χωριού, άνοιξε το 2021 το ταβερνάκι της η Λένια. Με καταγωγή από το Βουνί και ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό της, ετοιμάζει αγαπημένες νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας και μαμαδίστικες γεύσεις.

Το μενού είναι απόλυτα παραδοσιακό και επιτρέπει στους επισκέπτες να φτιάξουν τον δικό τους συνδυασμό από πιάτα και μεζέδες. Ο χώρος δένει απόλυτα με τον γραφικό χαρακτήρα και την γαλήνια ατμόσφαιρα που κάνουν το Βουνί να ξεχωρίζει.

Πέρα από τα μεζεδάκια, τα παραδοσιακά πιάτα και τους λουκουμάδες της Λένιας, μπορεί κανείς να απολαύσει και κυπριακό «μπούκκωμα» τα Σαββατοκύριακα, με σπιτικές μαρμελάδες, αλλαντικά και τυριά, χωριάτικο ψωμί, αυγά και πολλά ακόμα καλούδια.

Διεύθυνση: Ανδρέα Βλάμη 1, Βουνί
Τηλέφωνο: 25 717117

swipe gallery