21198

Ψηλό Δέντρο: Ένας κλασικός προορισμός για φαγητό, δίπλα στο ποτάμι!

30/11/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Κρυμμένο πίσω από πλατάνους και δρύες, το εστιατόριο αυτό έχει γίνει συνώνυμο με απολαυστικές στιγμές, δίπλα στη δροσιά του ποταμού.

Το Ψηλό Δέντρο αποτελεί ένα εστιατόριο – ιχθυοτροφείο πέστροφας, που έχει γίνει αγαπημένος σταθμός για καφέ, γλυκό και φαγητό πριν και μετά τις εξορμήσεις μέσα στη φύση.

Το εστιατόριο άρχισε να λειτουργεί με τη μορφή που έχει σήμερα το 1979. Τότε δημιουργήθηκαν και οι εγκαταστάσεις του ιχθυοτροφείου πέστροφας, που παρέχει καθημερινά φρέσκο ψάρι, από το νερό κατευθείαν στα κάρβουνα.

Ο παραδοσιακός κυπριακός καφές ψημένος στην άμμο, όπως επίσης και τα γλυκά στο μενού του, είναι ακόμα ένας λόγος, πέρα από το φαγητό, για να το επισκεφθεί κανείς.

Διεύθυνση: Αηδονιών 13, Πλάτρες 
Τηλέφωνο: 25 813131